Program Pecutan Akhir Sebelum Peperiksaan (Fasa I)

Program yang disediakan khas bagi calon-calon Peperiksaan Menengah Rendah (PMR), Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) ini terbukti berkesan dalam menaikkan semula semangat pelajar di saat-saat akhir menjelang peperiksaan melalui pendekatan luarbiasa dan menyentuh kesemua aspek persediaan diri pelajar di saat-saat akhir merangkumi emosi, mental, teknik belajar dan lain-lain.

September? Oktober? Seminggu sebelum PMR/SPM/STPM? Tidak pernah terlambat untuk Program Pecutan Akhir Sebelum Peperiksaan walaupun seminggu sebelum peperiksaan kerana telah terbukti berkualiti dan efektif dengan peningkatan mendadak bilangan pelajar yang mencapai keputusan cemerlang PMR/SPM/STPM dan seterusnya pencapaian cemerlang Gred Purata Keseluruhan (GPK) sekolah setiap tahun. Bak kata mereka; 


BETTER LATE than NEVER, but NEVER LATE is BETTER

Hanya tinggal lebih kurang 113 hari lagi untuk PMR 2011 dan  154 hari lagi untuk SPM 2011 dan 161 hari menjelang STPM 2011. Golden Minds Consultant kini membuka tempahan bagi PROGRAM PECUTAN AKHIR SEBELUM PEPERIKSAAN.

Terdapat dalam 2 pakej iaitu;
  • Pakej A: 1 hari ( 8.30 pagi - 5.00 petang)
  • Pakej B: 2 hari (Hari pertama: 8.30 pagi - 11 malam, Hari kedua: 8.30 pagi - 2.00 petang)

Antara yang menarik :-
  • Tips menghadapi peperiksaan
  • Pemilihan IPT mana yang bagus dan bidang kursus di IPT
  • Persediaan sebulan, semasa dan selepas peperiksaan
  • Tips penyediaan Nota Last Minute
  • Membaca dan Mengingat Fakta Last Minute
  • Antara Matrikulasi dan STPM dan Diploma yang mana bagus?
  • Perancangan musim Cuti selepas exam
  • Tips Temuduga Tajaan JPA/MARA/Petronas/Bank Negara dll
  • Menangani Stress dan tekanan dari parents disaat akhir
  • Menangani Stress dan tekanan dari cikgu disaat akhir
  • Ke mana jika result tak bagus?
  • Kemana jika result bagus?
  • ..... dan banyakkkkk lagi ....
Ready to CHANGE? Ready to the NEXT STEP? Ready to SUCCESS?? 

Hubungi 09-7868787 / 013-9617103 / 012-3598767 atau email ke goldenminds10@yahoo.com.my untuk tempahan tarikh dan tentatif program.

4 Responses so far.

  1. thanks a lot abangraja..saya dari smkSerigading tadi HAHA....yg kene panggil tengok parut abangraja..terimakasih kerana beri saya kesedaran yang berganda2...saya harap pesanan dan nasihat abangraja tadi sentiasa lekat dan takkan hilang Amin...doakan saya berjaya pmr nanti!!!amin amin amin amin!! @dlina

  2. msnh_msnh says:

    Assalamualaikum,,terima kasih banyak2 abg raja,,,saya haliza dari smk seri gading,,kwn sekelas adlina,,huhu,,abg da byk beri ksedaran pada saya serta kwan2 sye dlam program ni,,dalam program ni jugak,,abg dh mnyedarkan saya betapa agungnya kebesaran Allah,,alhamdulillah,,doakan kejayaan buat kami abang raja,,,salam,,_haliza_

  3. msnh_msnh says:

    Assalamualaikum abang raja,,sye haliza,,dari smk seri gading,,kwn sekelas adlina,,huhu,,,sye nk ucpkan trima kasih kat ababg raja sbb mmberikan ksedaran pd sye serta rkn2 melalui program ni,,abang jugak dah mnyedarkan saya tntang keagungan dan kebesaran Allah S.W.T. terima kasih banyak2 ababng raja,,Salam,,_haliza_

  4. assalamualaikum abg raja,,,sya afiqah dri smk seri gading,,sy nk ucapkn rbuan terma ksh kat abg sbb brkn sy ksdrn,,sgla tips abg sya dh amlkn,, so far so good,,alhamdulillah,,sya dh blay hafal sgla fakta2 tuk sj,,

Leave a Reply